Ik draag je graag

Naast het verlenen van kraamzorg heb ik een grote passie voor het dragen van je kindje.

 

Ik draag je graag consult

Met de komst van onze derde dochter merkte ik dat zij heel graag bij mij wilde zijn maar dat dit best lastig ging met nog 2 oudere kinderen. Veel knuffelen en dragen op de arm werd al snel vervangen door dragen in een geleende draagdoek. Toen ik mij eens ging verdiepen in de draagdoeken viel ik al snel als een blok voor al die mooie doeken en dragers. Ik ben mij gaan inlezen over de voordelen van dragen en heb enorm veel plezier beleefd van het dragen in talloze doeken!  Omdat ik het dragen zo leuk en belangrijk vind ben ik de opleiding tot draagconsulent gaan volgen en heb in de loop der tijd heel wat doeken verzameld en ruime ervaring opgedaan.

In de gezinnen waar ik werk vertel ik altijd veel over hechting, dragen en alle voordelen daarvan als hier behoefte aan is.  Ik leer hoe je de draagdoek kunt gebruiken op een veilige manier waardoor iedereen er plezier van heeft.

Vaak zie ik dat de ouders  de weg kwijt raken in het ruime het aanbod van draagdoeken, waardoor ze niet meer weten waar te beginnen.

Herken je dit? Maak gerust een afspraak voor een draagconsult, een vrijblijvend advies via de mail of telefoon of een pasconsult.

Draagconsult

Pas consult

Vrijblijvend advies

Je kleine bundeltje liefde dichtbij!

Wil je vrijblijvend advies? Of meld je aan voor een pas- of draag consult.